marți, 6 august 2013

Cum cumpar un aparat auditiv ?

Tinand cont ca exista o multitudine de motive care duc la pierderea auzului, cat si diferite forme si dimensiuni a canalului urechii, problema cum cumpar un aparat auditiv trebuie sa aiba solutia perfecta pentru tine.

Solutia perfecta este data de consultatia audioprotetica pe care o faci inainte de a achizitiona o proteza auditiva.

Un rol vital il are specialistul cu care stati de vorba in timpul consultatiei. Acesta este un profesionist sau un amator ?

Pretul de cumparare a unui aparat auditiv depinde de investitiile in cercetarea si dezvoltarea tehnologiilor pe baza carora functioneaza acele aparate, cat si calitatea componentelor si rezistenta lor la utilizare indelungata.

Cateva caracteristici care trebuie avute in vedere atunci cand cumpar un aparat auditiv.

- pretul de cumparare a aparatului auditiv
Datorita diversitatii produselor existente pe piata, nu va fi greu ca pretul aparatului auditiv sa se potriveasca cu bugetul dumneavoastra.
Nu va zgarciti cand e vorba de sanatatea dumneavostra mai ales ca acum sunt oferte cu plata in rate sau un aparat auditiv poate fi cumparat cu compensare de la Casa de Asigurari de Sanatate.
- garantia si service-ul aparatului auditiv dupa cumparare
Trebuie sa fii foarte atent la perioada de garantie a aparatului auditiv, reglarea acestuia in functie de mediul in care iti desfasori activitatea, tipul de baterii cu care functioneaza aparatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu